Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seyyid olmak

Rüyada seyyid olmak

Rüyada seyyid olmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada seyyid olmak gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Rüyada sevmediğin bir adamla evlenmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, sağlığına kavuşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği biriyle nişanlanmak endişelerin biteceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği bir kimseyi görmek önemli kişi haline geleceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sev görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işaret eder.

Rüyada menzil seydasını görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz seyrettiğini görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments