Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği bir kimseyi görmek

Rüyada sevmediği bir kimseyi görmek

Rüyada sevmediği bir kimseyi görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, fenalıkta bulunmaya, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediği bir kimseyi gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada sevmediği bir kimseyi görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin hasta olduğunu görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kimseden bir şey almak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada ölen kimsenin ağladığını görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarını çözeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kimseye para vermek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kimseyi görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada iyi kimse görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments