Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını ısırmak

Rüyada kızını ısırmak

Rüyada kızını ısırmak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını ısırmak gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Rüyada kızını ısırmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, hem dua alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kızını köpek ısırdığını görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ayak ısırmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu ısırmak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocayı ısırmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Rüyada fare ısırdığını görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada solucanın ısırdığını görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini ısırmak rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments