Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana benzer bişey görmek

Rüyada şeytana benzer bişey görmek

Rüyada şeytana benzer bişey görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine yorulur.

Rüyada şeytana benzer bişey gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakalıklara veya agresif kişilere karşı gerekli tedbirleri alın.

Rüyada şeytana benzer bişey görmek nahoş sözler işiteceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya delalet etmektedir.

Rüyada şeytana benzer bir şey görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, işini kaybedeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendine benzer birini görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına yorulur.

Rüyada gelinliğe benzer elbise giymek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yılana benzer hayvan görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılana benzer yaratık görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kazancın günden güne artacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada balığa benzer yılan görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye benzer birini görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments