Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine benzer birini görmek

Rüyada kendine benzer birini görmek

Rüyada kendine benzer birini görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, geri plana düşeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalettir.

Rüyada kendine benzer birini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada balığa benzer yılan görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine benzer birini görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılana benzer bir şey görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytana benzer bir şey görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada fareye benzer bir şey görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalet eder.

Rüyada yılana benzer hayvan görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada yılana benzer yaratık görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada insana benzer yaratık görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni şeyler deneneceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments