Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığa benzer yılan görmek

Rüyada balığa benzer yılan görmek

Rüyada balığa benzer yılan görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, bazı konularda önayak olunacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, inancının zayıflayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balığa benzer yılan gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Rüyada yılana benzer balık görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada balığa benzer yılan görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yılana benzer bir şey görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada yılana benzer hayvan görmek rakiplerine yenileceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılana benzer yaratık görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye benzer birini görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinliğe benzer elbise giymek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada insana benzer hayvan görmek işlerinin zarara uğrayacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments