Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye benzer birini görmek

Rüyada eski sevgiliye benzer birini görmek

Rüyada eski sevgiliye benzer birini görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye benzer birini gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliye benzer birini görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına delalet eder.

Rüyada fareye benzer bir şey görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada şeytana benzer bişey görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yılana benzer yaratık görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada insana benzer köpek görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, işlerinin çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada balığa benzer yılan görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yılana benzer hayvan görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada fareye benzer hayvan görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments