Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana benzer bir şey görmek

Rüyada şeytana benzer bir şey görmek

Rüyada şeytana benzer bir şey görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Rüyada şeytana benzer bir şey gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Rüyada şeytana benzer bir şey görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada şeytana benzer bişey görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, ekonomik gücün çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yılana benzer bir şey görmek kötüyse düzeleceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Rüyada fareye benzer bir şey görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye benzer hayvan görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye benzer birini görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine rivayet eder.

Rüyada fareye benzer hayvan görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına yorulur.

Rüyada balığa benzer yılan görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, mesleğine dört elle sarılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments