Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana benzer bir şey görmek

Rüyada yılana benzer bir şey görmek

Rüyada yılana benzer bir şey görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, maddi olanaklarının artacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalettir.

Rüyada yılana benzer bir şey gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Rüyada yılana benzer bir şey görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada fareye benzer bir şey görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada şeytana benzer bir şey görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılana benzer hayvan görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yılana benzer yaratık görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılana benzer balık görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet eder.

Rüyada balığa benzer yılan görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine benzer birini görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments