Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı parlak görmek

Rüyada ayı parlak görmek

Rüyada ayı parlak görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada ayı parlak gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayı çok parlak görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayı parlak görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak ayakkabı görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak beyaz görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak lamba görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine tabir olunur.

Rüyada parlak altın görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak koltuk görmek işinin gücünün yaver gideceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments