Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak altın görmek

Rüyada parlak altın görmek

Rüyada parlak altın görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, dik durmaya çalışacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işarettir.

Rüyada parlak altın gördüyseniz:

  • Yüksek vaatleri olan yeni bir yola girebilirsiniz.

Rüyada parlak altın görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kalp kırmaya delalet eder.

Rüyada parlak metal görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak gri renk görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada parlak örtü görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına delalettir.

Rüyada parlak tırnak görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına tabir olunur.

Rüyada parlak kırmızı elbise giymek arkasından gıybet edeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada büyük parlak balık görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada parlak mermer görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments