Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan gözü görmek

Rüyada şeytan gözü görmek

Rüyada şeytan gözü görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, sorunların çözüm bulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kazanç kapılarının açılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan gözü gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada şeytanın gözünü oymak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı gözlü şeytan görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bazı kayıplar olabileceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan gözü görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytanın gözlerini görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanın gözünü görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada şeytanla anlaşma yapmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada şeytanı alt etmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments