Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanla anlaşma yapmak

Rüyada şeytanla anlaşma yapmak

Rüyada şeytanla anlaşma yapmak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, ağız tadının bozulmayacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanla anlaşma yapmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Rüyada şeytanla anlaşma yapmak kafasını toparlayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş anlaşması yapmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada anlaşma yapmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, her zaman neşeli olacağına rivayet eder.

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada cinle anlaşma yapmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada anlaşma görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada anlaşma imzalamak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada şeytanla işbirliği yapmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işe başlanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments