Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanın gözünü oymak

Rüyada şeytanın gözünü oymak

Rüyada şeytanın gözünü oymak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Rüyada şeytanın gözünü oymak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirip, en azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada şeytanın gözünü oymak üzüntülerin günden güne artacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına inanılır.

Rüyada gözünü oymak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gözünü oymak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın gözlerini oymak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada birinin gözlerini oymak onunla güzel bir ilişki kuracağına, çok başarılı adımlar atacağına, parasal durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz oymak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünü oymak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada gözlerini oymak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments