Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanın gözünü görmek

Rüyada şeytanın gözünü görmek

Rüyada şeytanın gözünü görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, her zaman neşeli olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Rüyada şeytanın gözünü gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Rüyada kırmızı gözlü şeytan görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine işarettir.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek huzur içinde yatacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada şeytanın gözünü görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Rüyada şeytan gözü görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, endişelerinden kurtulacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın gözlerini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada şeytanın gözünü oymak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet eder.

Rüyada şeytanın korkuttuğunu görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılarken şeytan görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, fikirlerinin çatışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments