Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanın gözlerini görmek

Rüyada şeytanın gözlerini görmek

Rüyada şeytanın gözlerini görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanın gözlerini gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada şeytanın gözünü oymak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada şeytan gözü görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulur.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü şeytan görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, ticaretinin büyüyeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanın gözünü görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanın gözlerini görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına inanılır.

Rüyada şeytanı yakmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada şeytan kılığında insan görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, zor durumda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments