Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevr dağını görmek

Rüyada sevr dağını görmek

Rüyada sevr dağını görmek herhangi zarara uğramayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine delalettir.

Rüyada sevr dağını gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada sevr dağını görmek ayrıcalık elde edeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinin evine girmek belki ölümler görüleceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediği biriyle konuşmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, inancının zayıflayacağına işarettir.

Rüyada sezeryan doğum görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediği bir erkekle evlendiğini görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments