Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğini görmek

Rüyada sevmediğini görmek

Rüyada sevmediğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sevmediğini gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Rüyada kedi seven birini görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği kadını görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevenleri kavuşturmak elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle nişanlandığını görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediği birini sevmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada seyyid görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada beni seven kişiyi görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments