Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seyda hazretlerini görmek

Rüyada seyda hazretlerini görmek

Rüyada seyda hazretlerini görmek kazancının günden güne artacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine inanılır.

Rüyada seyda hazretlerini gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Rüyada seyda hazretlerini görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, zorluklarının son bulacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada mevlana hazretlerinin kabrini görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, refah içinde yaşayacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada geylani hazretlerini görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, maddi olarak zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevlana hazretlerinin türbesini görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ibrahim hakkı hazretlerini görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada şems hazretlerini görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments