Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birini öpmek

Rüyada sevmediğin birini öpmek

Rüyada sevmediğin birini öpmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere inanılır.

Rüyada sevmediğin birini öpmek gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada sevmediğin birini öpmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada sevmediği birini öpmek ağız tadı ile yaşanacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin insanı görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi sevmemek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, üzüntülerin son bulacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini mutlu görmek ferah bir döneme girileceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin birini hamile görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin bir öğretmeni görmek kötü sözler duyulacağına, işlerinin artacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir kişiyi görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments