Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin bir kişiyi görmek

Rüyada sevmediğin bir kişiyi görmek

Rüyada sevmediğin bir kişiyi görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin bir kişiyi gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Rüyada sevmediği bir kişiyi görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin bir kişiyi görmek kendinden emin adımlar atacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği kişileri görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada seven kişiyi görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kederinin dağılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada sevmediği kişiyle evlenmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin kişi görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments