Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelımeı sehadet getırmek

Rüyada kelımeı sehadet getırmek

Rüyada kelımeı sehadet getırmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelımeı sehadet getırmek gördüyseniz:

  • Olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada kelımeı sehadet getırmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kel insanı saçlı görmek iç açıcı sözlere, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kel insan görmek asosyal bir insan haline geleceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını kel görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kel görünmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni bir araba satın alınacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir bayanı kel görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kendini kel görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments