Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin biriyle öpüşmek

Rüyada sevmediğin biriyle öpüşmek

Rüyada sevmediğin biriyle öpüşmek verilen kararların geri çekileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada sevmediğim birini görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin bir adamı görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulur.

Rüyada sevmediği insanı görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sezeryan olmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinden kaçmak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise seçtiğini görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin birini öldürmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bol bol moral depolanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine yemek vermek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments