Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle oyun oynamak

Rüyada biriyle oyun oynamak

Rüyada biriyle oyun oynamak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada çalgılı oyun oynamak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada başbakanla oyun oynamak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerinin son bulacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde oyun oynamak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle oyun oynamak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada talih oyunu oynamak kendisini aşan işlere kalkışacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Rüyada camide oyun oynamak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, iyi bir kariyer edineceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments