Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzük takmak

Rüyada nişan yüzük takmak

Rüyada nişan yüzük takmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kazancının da azalacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada nişan yüzük takmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı ilgili kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak mevki kaybına uğrayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işarettir.

Rüyada yüzük takmak nişanlanmak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, söz sahibi olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak yaptığı hataları düzelteceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın nişan yüzük takmak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğünü takmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işarettir.

Rüyada nişanlan yüzüğü takmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments