Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle konuşmak

Rüyada sevgiliyle konuşmak

Rüyada sevgiliyle konuşmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, zor zamanlar yaşanacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, onlara galip geleceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, köşeye sıkıştıracağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, hem de para kaybettireceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle konuşmak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin annesiyle konuşmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, eline geçen malları tutamayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kimse ile tartışmayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments