Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle komşu olmak

Rüyada sevgiliyle komşu olmak

Rüyada sevgiliyle komşu olmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle komşu olmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı önceden tahminde zorlanan meslektaşlarınız, iş arkadaşlarınız, akrabalarınız veya aileniz şaşırıyor olabilirler.

Rüyada eski sevgiliyle komşu olmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle komşu olmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski komşuya gitmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada küs olduğu komşuyu görmek dertlerinin unutulacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun sigara içtiğini görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada komşunun kolunda bilezik görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada komşusunu öldürmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments