Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle havuzda yüzmek

Rüyada sevgiliyle havuzda yüzmek

Rüyada sevgiliyle havuzda yüzmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle havuzda yüzmek mutluluğun aileye geri döneceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, endişelerin son bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzda yunus balığıyla yüzmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda yüzdüğünü görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulur.

Rüyada havuz içinde yüzmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada havuzda hızlı yüzmek dileklerin yerine geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada sığ havuzda yüzmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments