Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kırgınların barışacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Rüyada çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine delalettir.

Rüyada köpüklü havuzda yüzmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Rüyada balık dolu havuzda yüzmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işarettir.

Rüyada havuzda hızlı yüzmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada havuza yüzmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına inanılır.

Rüyada havuzda kıyafetlerle yüzmek haklılığının anlaşılacağına, yanlış anlaşılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuza atlamak yüzmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin havuzda yüzmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments