Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle güzel vakit geçirmek

Rüyada sevgiliyle güzel vakit geçirmek

Rüyada sevgiliyle güzel vakit geçirmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle güzel vakit geçirmek gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle güzel vakit geçirmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle vakit geçirmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, garanti olacak makama oturacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek ekonomik gücün çoğalacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, üstün başarılar alacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle vakit geçirmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vakit namazı kaçırmak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada vakitsiz oruç bozmak geçim sıkıntısının olmayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vakit görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments