Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vakit görmek

Rüyada vakit görmek

Rüyada vakit görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, aksiliklerin son bulacağına, sıkıntı çekeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada vakit gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Rüyada sevdiğin kişiyle vakit geçirmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada vakit görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada vakitsiz ezan duymak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle vakit geçirmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada beş vakit namaz kılmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vakit namazı kaçırmak sevineceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle güzel vakit geçirmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments