Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Rüyada eski sevgiliyle vakit geçirmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle güzel vakit geçirmek planların tutmayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle vakit geçirmek sağlık sorunları yaşanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işarettir.

Rüyada vakit namazı kılmak neşe ve sağlıkla geçeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, maddi konuda zayıflayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye inanılır.

Rüyada vakitsiz kar görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada vakitsiz ezan duymak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, dileklerinin kabul olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments