Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayatının düzene gireceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, eşyaların yenileneceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili konularda yapılacak konuşmalar da diyaloglar gergin bir hal alabilir.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada vakitsiz ezan duymak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, bilgi ile donanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle güzel vakit geçirmek geçim sıkıntısı çekeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet eder.

Rüyada vakitsiz oruç bozmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada vakit namazı kılmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada vakit görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, mal edineceğine, hayırla yad etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle vakit geçirmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments