Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vakit namazı kaçırmak

Rüyada vakit namazı kaçırmak

Rüyada vakit namazı kaçırmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, işlerin sarpa saracağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işarettir.

Rüyada vakit namazı kaçırmak gördüyseniz:

  • Yetersiz kalabilirsiniz, gerilimler sizi körükleyebilir.

Rüyada vakit namazı kaçırmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vakit namazı kılmak çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına inanılır.

Rüyada beş vakit namaz kılmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, çok başarılı olacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada vakit görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, düşünceli ve dalgın olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle vakit geçirmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kudret ve destek olacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle vakit geçirmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments