Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle evlenmek

Rüyada sevgiliyle evlenmek

Rüyada sevgiliyle evlenmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, doğru haber almaya, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle evlenmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz, kayıp yaşamamak için ön tedbir almakta fayda var.

Rüyada sevgiliyle gizlice evlenmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, yorucu geçen bir döneme girileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, gönül yaralarının iyileşeceği delalettir.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla evlendiğini görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, maddi sorumluluklarının artacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle zorla evlenmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili evlenmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments