Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi uzun görmek

Rüyada sevgiliyi uzun görmek

Rüyada sevgiliyi uzun görmek evlerin ayrılacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uzun gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar veya rakipler sizi daha iyi biri yapabilir.

Rüyada sevgiliyi uzun görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi uzun saçlı görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, ekmeğine leke süreceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin saçını uzun görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle uzun yola çıkmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, çok büyük borçlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun boylu sevgili görmek kötü günler geçireceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments