Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini terk etmek

Rüyada sevgilini terk etmek

Rüyada sevgilini terk etmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada sevgilini terk etmek gördüyseniz:

  • Bir erkek figürünün yaratabileceği bir problem ya da yaşadığınız yerle ilgili bir konu ilgi gerektirebilir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi terk etmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliden terk edilmek kısmetinin her zaman açık olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin terk ettiğini görmek her zaman haklının yanında olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin terk ettiğini görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin seni terk ettiğini görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi terk etmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili terk etmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, gözyaşlarının dineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments