Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt avlamak

Rüyada kurt avlamak

Rüyada kurt avlamak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada kurt avlamak gördüyseniz:

  • Bir kenara not almanızda fayda var.

Rüyada kurt avlamak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada kurt avladığını görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik avlamak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada gemide balık avlamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada geyik avlamak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet eder.

Rüyada yılan avlamak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabani ördek avlamak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada denizden balık avlamak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments