Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aygazın yandığını görmek

Rüyada aygazın yandığını görmek

Rüyada aygazın yandığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada aygazın yandığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Rüyada aygazın yandığını görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine tabir olunur.

Rüyada gökte ay görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine inanılır.

Rüyada yarım ay görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ay üzerinde yürümek kalp kırmaya, bir akrabadan hata görüleceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işaret eder.

Rüyada ay tutmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayçekirdeği yediğini görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, yeni projelere atılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayçekirdeği ekmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments