Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay üzerinde yürümek

Rüyada ay üzerinde yürümek

Rüyada ay üzerinde yürümek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, mal ve para biriktireceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada ay üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada ay üzerinde yürümek işlerini yoluna sokacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay ışığında yürümek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, büyük bir yenilgi alacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada güneş ay görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde çift ay görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret eder.

Rüyada ayşe ismi duymak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada aygaz tüpü görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayyıldız görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde çok ay görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments