Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi gülerken görmek

Rüyada sevgiliyi gülerken görmek

Rüyada sevgiliyi gülerken görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi gülerken gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada sevgilisinden kırmızı gül almak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, şifa göreceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye gül vermek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye gül görmek daha çok dünya malı edineceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden sarı gül almak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin elinde gül görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Rüyada gülümseyen sevgili görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi gülerken görmek güzel bir hayat geçireceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye kırmızı gül vermek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments