Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden kırmızı gül almak

Rüyada sevgilisinden kırmızı gül almak

Rüyada sevgilisinden kırmızı gül almak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinden kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada sevgilisinden kırmızı gül almak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, saygınlık kazanacağına, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye kırmızı gül vermek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliden kırmızı gül almak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına yorulur.

Rüyada ölüden kırmızı gül almak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı beyaz gül görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı gül aldığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül vermek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments