Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye kırmızı gül vermek

Rüyada sevgiliye kırmızı gül vermek

Rüyada sevgiliye kırmızı gül vermek en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına işarettir.

Rüyada sevgiliye kırmızı gül vermek gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Rüyada sevgilisinden kırmızı gül almak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye kırmızı gül vermek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden kırmızı gül almak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı gül yaprağı görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı güllü elbise görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, kendisinin ve ailesinin geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı tomurcuk gül görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe ve kırmızı gül görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments