Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin elinde gül görmek

Rüyada sevgilinin elinde gül görmek

Rüyada sevgilinin elinde gül görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntılarını atacağına, şansının ve bahtının döneceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinde gül gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Rüyada sevgilinin elinde gül görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eline gül dikeni batmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Rüyada elinde gül tutmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Rüyada birinin elinde beyaz gül görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada başkasının elinde kırmızı gül görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulur.

Rüyada birinin elinde kırmızı gül görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde gül görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada elinde beyaz gül görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments