Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, günah işleyeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, adından konuşulur olacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada patronu güler yüzlü görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına işaret eder.

Rüyada güler yüzlü adam görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işarettir.

Rüyada babayı güler yüzlü görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına delalettir.

Rüyada güler yüzlü insanlar görmek ailesini hem gururlandıracağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, işlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gülen yüz görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalettir.

Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sadece kendisini düşüneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments