Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülen yüz görmek

Rüyada gülen yüz görmek

Rüyada gülen yüz görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada gülen yüz gördüyseniz:

  • Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada yüzünde gül görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada güler yüzlü bebek görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, çekilen acıların unutulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güler yüzlü insanlar görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet eder.

Rüyada babayı güler yüzlü görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi güler yüzlü görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada güler yüzlü erkek görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments