Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda papatya görmek

Rüyada saksıda papatya görmek

Rüyada saksıda papatya görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, şifaya kavuşacağına, borçlarının artacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet eder.

Rüyada saksıda papatya gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Rüyada saksıda papatya görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine papatya vermek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada demet papatya görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş papatya görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada büyük papatya görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada papatya yediğini görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, daha zengin hale geleceğine inanılır.

Rüyada pembe papatya görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Rüyada papatya taç görmek hayatını yoluna sokacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments