Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihaneti görmek

Rüyada ihaneti görmek

Rüyada ihaneti görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ihaneti gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak düşmana karşı mahcup olmayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada ihanete uğradığını görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada ihanet edilmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin ihanet ettiğini görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kocasına ihanet etmek hem de sevdiklerinin olacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Rüyada ihaneti görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının ihanetini görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments