Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye ağlamak

Rüyada sevgiliye ağlamak

Rüyada sevgiliye ağlamak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye ağlamak gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin için ağlamak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kırılan kalbin onarılacağına, günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle ağlamak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinizin ağladığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Rüyada sevgilisi için ağlamak sıkıntılı günler geçirileceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisi için ağladığını görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments