Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, asla harama bulaşmayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine inanılır.

Rüyada kavga edip ağladığını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga edip ağlamak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle kavga edip ağlamak hem de sevdiklerinin olacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek işlerini yoluna koyacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrılmak sevdiği birine hediye alacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga edip barışmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kavga edip kazanmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments